Hladovíte v práci? Vyzkoušejte nový paleo/vegan rozvoz.

12802816_10155630663771515_8406284293465500484_n

Už dlouho jsem nenapsala žádný příspěvek na blog. Nezapomněla jsem na vás, jen nebylo moc prostoru na psaní, jelikož připravuji spoustu nových projektů. Držte mi tedy palce, ať se všechny plány vyplní. Nyní Vám představím první z nich.

Bistro a rozvoz vegan/paleo jídla – Nutric.cz

Ve středu 30.3. jsme spustili rozvoz paleo a vegan jídel, následně se chystá i otevření bistra v Praze na Palmovce. Já jsem se ujala role šéfkuchařky. Po dlouhých přípravách jsme všichni napjati, jak se nám bude dařit. Od února dáváme dohromady recepty, hledáme vhodné zaměstnance a dvakrát jsme uspořádali ochutnávku, při které jsme si ověřovali provoz v praxi a vychytávali spoustu nedokonalostí.

Něco o bistru:

Nutric bistro je první paleo-veganské bistro v České republice. Paleo je o mase a veganství odmítá vše živočišné, jak to jde dohromady?

Používáme maso převážně z volných chovů s respektem ke zvířeti, hlavní slovo na talíři má zelenina, ořechy, semena a zdravé tuky. Nenajdete u nás žádné polotovary, vždy pracujeme s prvotními surovinami v nejvyšší kvalitě.

A stejně přistupujeme k veganské stravě. Chceme ukázat, že i veganská strava může být zdravá a rozmanitá s minimálním podílem sóji nebo sójových polotovarů. Používáme prvotní suroviny, na talíři najdete zeleninu, ovoce, semena, ořechy, zdravé tuky, přirozeně bezlepkové potraviny.

Nutric Bistro je součástí značky Nutric, kterou založila Eva Pavlíková v roce 2015. Kromě provozu bistra se Nutric věnuje s partnerem vlastní značce potravin pro milovníky paleo a vegany vždy v nejvyšší kvalitě. Eva sama vyhledává dodavatele produktů napřímo, aby mohla zajistit původ a 100% kvalitu všech produktů. Podílí se také na recepturách vlastních produktů.

Zajímá vás více? Tak se pohodlně usaďte a čtěte dál. Představím vám některé pokrmy, prostory bistra a napíši něco málo o dvou přípravných ochutnávkách.

A zde se to všechno kuchtí:

kuchyn

1.ochutnávka proběhla 17.února

Dveře bistra jsme otevřeli úplně poprvé a byl to fičák. Přišli jsme samozřejmě na spoustu nedostatků, ale přesně kvůli této zpětné vazbě se tato akce konala. Ohlasy návštěvníků byly pozitivní, což nám udělalo radost a nabilo nás to energií na spoustu dnů dopředu.

jidla

2.ochutnávka proběhla 1.března

Na tuto ochutnávku jsme se lépe připravili a s nadšením jsme očekávali příchozí. „Bistro“ se brzy zcela zaplnilo a v prostorech vládla skvělá nálada. Jídlo návštěvníkům ochutnalo, jen ta vepřová pečeně byla bohužel vysušená. Ale zkoušky jsou od toho, aby se na všechny možné zádrhele přišlo….

nutric

A co se vařilo první 3 dny rozvozu?

středa 30.3.

  1. Zeleninový vývar
  2. Avokádový tatarák s lněnými krekry
  3. Losos v solné krustě s avokádovým tataráčkem
  4. Marinovaná hruška plněná ořechy

čtvrtek 31.3.

  1. Dýňová polévka se zázvorem a koriandrem
  2. Vege burger s červenou řepou a čočkou v semínkové housce
  3. Červené thajské kari s kokosovým mlékem a koriandrem + květáková rýže
  4. Hamburger z bio vyzrálého hovězího v paleo housce
  5. Čokoládová pěna

Pátek 1.4.

  1. Polévka z červené řepy
  2. Cuketové špagety aglio olio peperoncino
  3. Pomalu pečená vepřová krkovička z přeštíka + cuketové špagety
  4. Krůtí závitky s přeštickou slaninou a dýňovým pyré
  5. Dýňové brownies

 

Doufám, že jsem mnohé tímto článkem namotivovala a naše jídlo brzy vyzkoušíte. Již teď se těšíme na vaše objednávky :) 

Sledujte facebook.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Facebook
Google+
http://paleozdrave.cz/archiv/534">
Instagram
PINTEREST
PINTEREST
SHARE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close